Wintersport

December 1st, 2012

Groepsaccommodatie Sauerland ligt aan de skipiste

Skiën bij groepsaccommodatie Sauerland

De groepsaccommodatie Sauerland ligt in Skiarena Sauerland bij de eerste skipiste aan de autobaan 45. De skipiste heeft 3 sleepliften, een rodelbaan, snow-tubing lift, sneeuwkanonnen en licht voor de avonden. Zodoende kunt u tot 21 uur ‘s avonds skiën. Ook aan de Apresski is gedacht: er is een gezellige skihut en een restaurant aan de piste.

Er worden ook skilessen gegeven. Kijkt u voor actuele informatie op www.fahlenscheid.info

U kunt ook in de avonden skiën.

Skiën bij het groepshuis – overdag en in de avonden!

 

gruppenhaussauerland_winter

Ook de andere skipistes zijn in de buurt

Op een kwartiertje rijden van groepsaccommodatie Sauerland vindt u het skigebied Hohe Bracht, waar prachtige langlaufloipen zijn en 2 sleepliften. Een kwartiertje verder vindt u het skigebied Kirchhundem en Giller-Hilchenbach-Lützel. Het is driekwartier met de auto naar skigebied Schmallenberg en een uurtje naar skigebied Winterberg. Kortom er is voor elk wat wils! U kunt met een bij het groepshuis skiën of wat verderweg in Schmallenberg of Winterberg. Alles is dichtbij!

Een weekend skiën vol afwisseling!

Als u op vrijdagmiddag aankomt in groepsaccommodatie Sauerland kunt u direct op de latten bij het huis. Tot 21 uur is de verlichting (o.a.) aan voor uw groep. Daarna gaat u heerlijk in uw eigen groepsaccommodatie met de hele club apres ski vieren met uw eigen meegebrachte biertje en wijntje.
Op de zaterdagmorgen vertrekt u naar de grote skipistes (bv Winterberg), dat een klein uurtje van het huis verwijderd ligt. Daar geniet u de hele dag van skiën, langlaufen en snowboarden. De avonden zijn gezellig in Winterberg, waarna u weer terugkeert naar het groepshuis.
Op zondag slaapt u heerlijk uit, daarna een paar uurtjes op de latten bij de groepsaccommodatie of en andere piste om de hoek. Aan het einde van de dag gaat u weer terug naar huis (of u blijft tot de maandagmorgen).

Heerlijk besneeuwde heuvels van sauerland

Apres Ski en pistenverlichting voor de avonden

Sneeuwpret voor jong en oud

Ook de niet-skiërs hebben pret!

Comments are closed.