Prijzen

December 1st, 2012

Groepsaccommodatie Sauerland | Prijslijst en voorwaarden

Huurprijs in Euro zelfverzorging

weekend: 2 overnachtingen voor de hele groep** ma.-vr.: per persoon per nacht*
Januari 600 4
Februari 600 4
Maart 600 4
April 840 5
Mei 960 5
Juni 960 5
Juli o.a. o.a.
Augustus o.a. o.a.
September 840 5
Oktober 840 5
November 600 4
December 480** 4
Een weekend is van vrijdag 16 uur tot zondag 16 uur. Verlenging tot maandag is mogelijk (50 euro). De huurperiode ma.-vr. is van maandag 14 uur tot vrijdag 10 uur. In overleg kan van deze tijden afgeweken worden. Huurprijzen feestdagen en vakanties zijn op aanvraag. Verzorging van de maaltijden is ook mogelijk in groepsaccommodatie Sauerland. Prijzen op aanvraag. Wijzigingen voorbehouden.wit* Bij periodes van maandag-vrijdag geldt de prijs per persoon per nacht bij minimaal 4 Overnachtingen. Andere huurperiodes zijn mogelijk. Minimum aantal personen (midweken): Januari, Februari en maart 20 personen, April, Mei en Juni 25, Juli en Augustus o.a., September en Oktober 25 personen, November en december 20 Personen. Prijzen (Nederlandse en Duitse) vakanties op aanvraag. Vraag naar de voorwaarden. ** Huurprijs december tot 20 personen. Elke persoon extra betaalt 25 euro per persoon bij tot een totaalbedrag van 600 euro voor het weekend. De groepsgrootte wordt bij de reservering vastgesteld. Er vindt geen restitutie plaats bij kleinere groepen dan eerst vestgesteld.Winter in Sauerland | Groepsaccommodatie Sauerland
Winter in Sauerland

Nevenkosten

Eindschoonmaakkosten 170 euro (240 euro voor periodes langer dan 7 nachten), energiekosten (olieverbruik, elektra en water toe- en afvoer). Een waarborgsom van 300 euro (of 500 euro per week) wordt in rekening gebracht. De energiekosten en waterverbruik zijn afhankelijk van het verbruik van uw groep. In de zomer 2013 was het verbruik vanaf 60 euro per dag. Tijdens de koude winter van 2013 kon het verbruik oplopen naar ± 200 euro per dag.

Betaling

1/2 deel van de huursom bij de reservering, 1/2 deel 3 maanden voor aankomst, de waarborgsom en nevenkosten bij aankomst. De eindafrekening gebeurt óf bij vertrek óf na uw verblijf per post, waarbij het u toekomende bedrag wordt terug gestort op uw rekening.Wandelen in Sauerland | Groepsaccommodatie Sauerland
Wandelen in Sauerland

Annulering

Bij annulering door huurder van huurperiodes buiten de vakantieperiodes en feestdagen: tot 6 maanden voor aankomst wordt 25 % van de huursom in rekening gebracht; tot 4 maanden voor aankomst 50 %, tot 2 maanden voor aankomst 75 % en daarna 100 % van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering door huurder van huurperiodes van feestdagen en vakantiesperiodes: tot 9 maanden voor aankomst 25 % van de huursom in rekening gebracht; tot 7 maanden voor aankomst 50 %, tot 5 maanden voor aankomst 75 % en daarna 100 % van de huursom in rekening gebracht. Alle annuleringen dienen per email en per brief te worden verzonden.

Zelf mee te brengen

Beddegoed (2 lakens en een kussensloop (ook bij slaapzak), toiletpapier, vuilniszakken, vaatdoeken, handdoeken, afwasborstels, afwasmiddel, vaatwastabletten e.d.Skien bij Groepsaccommodatie Sauerland
Skiën in Sauerland direct bij groepsaccommodatie Sauerland

Tijdens uw verblijf

Tijdens uw verblijf in groepsaccommodatie Sauerland moet elke deelnemer en bezoeker zich gedragen. Er is geen muziek toegestaan op de slaapkamers (wel met hoofdtelefoon). Niet roken op de slaapkamers. Niet uit de ramen leunen, schreeuwen en niets uit het raam gooien. kapot maken = betalen! De muren en deuren niet beschadigen. De buurt niet belasten met overlast, belediging of vervuiling. Drinkfeesten zijn NIET toegestaan. Geen geluidsoverlast naar de buurt, vervuiling van eigen en andermans terrein, belediging of ander aanstootgevend gedrag. Tussen 23 uur en 7 uur mag geen geluidsoverlast naar de buurt plaatsvinden: dus ramen en deuren gesloten houden tijdens uw feest binnenshuis.

Bij vertrek

Bij vertrek laat u groepsaccommodatie Sauerland bezemschoon achter. De keuken moet grondig schoon gemaakt worden, alsmede de gehele keukeninventaris. Recreatiezalen, slaapkamers vegen, bij grove vervuiling ook dweilen. Ook buiten moet alles weer schoon. Let op dat u het afval goed scheid.

Openbaar vervoer

Het is uitstekend geregeld met het openbaar vervoer. U kunt met de trein naar Lennestadt-Altenhundem reizen en dan met de bus verder (SB3) richting het groepshuis. De bushalte is 2 km van het groepshuis verwijderd. Daar kunt u zich laten afhalen door groepsleden die met de auto zijn.
Mocht u met de hele groep tegelijkertijd met het openbaar vervoer komen, dan zijn taxiverbindingen mogelijk tussen Lennestadt-Altenhundem en het groepshuis voor een paar euro per persoon (taxibusje voor 8 personen van te voren bestellen). Deze regeling kunt u ook voor de terugweg gebruiken.

Fietsen taxi en bus

Fietsen kunt u in Olpe huren. Ze hebben ook elektrische fietsen. Een fiets huren kost ± 10 euro per persoon per dag voor groepen.De taxibedrijven in Olpe hebben ook taxibusjes, waarin u met 8 personen vervoerd kunt worden. Een taxirit met 8 personen van Olpe (bv Treinstation) naar het groepshuis kost ± 2 euro per persoon (± 15 euro bij 8 personen). Ook naar Siegen, bv voor het beroemde uitgaansleven, kunt u met de taxi voor ± 8 euro per persoon worden gehaald of gebracht, als u met 8 personen van het taxibusje gebruik maakt. Bestel deze service van tevoren.U kunt natuurlijk ook dagtochten maken met de touringcar. Er zijn kleine bussen tot 20 of 26 personen en grote tot 50 personen. Een dagtocht naar bv Hagen of in de omgeving van het groepshuis kost van 250 – 300 euro.
Uitgaan in Siegen bij groepsaccommodatie Sauerland
Comments are closed.